Dé Parketplaatsers

Dé vereniging van de vakman-parketplaatser

De vereniging Dé Parketplaatsers vzw, werd eind 2001 opgericht en is onderdeel van Embuild. De vereniging, inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige gespecialiseerde vereniging voor de vakman-parketplaatsers, is in volle beweging en telt inmiddels bijna 150 aangesloten leden.

Imago

Parket is en blijft een zeer geapprecieerde keuze als vloerbedekking, maar zorgvuldige en gewetensvolle parketplaatsers zien met lede ogen dat de keuze en de plaatsing niet altijd met dezelfde ernst en zorg gerealiseerd worden. Dat is uiteraard schadelijk voor het imago, en bijgevolg ook voor het blijvend succes van de hele sector. Het doel van de vereniging is dan ook het imago van de parketbedrijven te verbeteren en het vakmanschap te promoten. Hiervoor werken we momenteel aan een certificering die we binnenkort zullen lanceren.

Technisch advies

Heeft u een technisch probleem en bent u op zoek naar een antwoord? Als lid kan u rekenen op het technisch advies van Dé Parketplaatsers. Onder de naam ‘Dé Parketdokter’ neemt onze specialist uw probleem onder de loep. Onze vereniging werkt overigens nauw samen met het WTCB, waardoor onze expertise het verschil kan maken voor uw onderneming.

Dienstverlening

Behalve technisch advies verlenen we ook nog andere dienstverlening. Zo beschikken we over een uitgebreide databank met interessante documenten zoals  de algemene en technische verkoopsvoorwaarden of de controlelijst bij de opstart van een werk. Ook voor administratief, economisch, juridisch en fiscaal advies kan u bij ons terecht.

Belangenverdediging

Wij verdedigen uw belangen bij verschillende instanties. Wij zetelen bijvoorbeeld in het Technisch Comité voor Houten Vloerbekleding van het WTCB. Daarenboven maken we deel uit van Embuild, de grootste werkgeversorganisatie van de bouwsector.

Lid worden

Voor een vast jaarlijks bedrag geniet u van onze dienst- verlening. Wij verlenen advies vanuit onze lokale kantoren en bieden u ongeziene kortingen en tal van andere voordelen. Dé Parketplaatsers maakt deel uit van Embuild, waardoor u meteen ook lid wordt van de grootste werkgeversorganisatie van de bouwsector.